Type Here to Get Search Results !

CIOGRUP 2024 BULUŞMASI (RUİJİE - BTK TEKNOLOJİ)

Serdar Kayaoglu 🎯Serdar Kayaoglu 🎯
Digital Transformation Project Leader 👍 Product Managment 👍 CIO as a Service  


Bugün Ruijie Networks ve BTK Teknoloji sponsorluğunda CIO GRUP Üyeleri ile güzel bir kahvaltı eşliğinde keyifli ve verimli bir bir buluşma gerçekleştirdik. Epeydir bir araya gelmediğimiz dostlar ile güzel sohbetlerimiz oldu hemde teknik bilgiler edindik.

Şimdiye kadar tanıyamadığımız Ruijie Networks ü dinledik, Aşağı yukarı 25 senedir faaliyette olan Çinin en büyük network cihaz üretimi yapan şirketiymiş. İnovasyona büyük yatırım yapan bir teknoloji şirketi birçok endüstrinin dijitalleşmesine katkı sağlamakta, özellikle sektörel güzel çözümleri var.

BTK Teknoloji'de başarılı sistem entegrasyonları yapan şirketlerimizden, Müşterisinin projesine göre en uygun çözümü gerçekleştiren, teknik bilgi seviyesi oldukça güçlü bir şirketimiz. Kurucuları Muhammed ŞAHİN, MSc ve Barış ERSİN beyler yıllarca her kademede IT çalışanlığı ve yöneticiliği yapmış kişiler. Sistem entegratörlüğü yanında ayrıca bulut hizmeti de veriyorlar.

Her iki sponsorumuzdan yenilikçi çözümlerini ve bu sayede gerçekleşen dijital dönüşümün iş süreçlerine etkilerini dinledik.

Mekan olarak da harika misafirperverliği ile İstanbul karmaşası içinde rahatlatıcı , bir yer olan Flygarden da geçirdiğimiz keyifli anlarımız için destek olan başta sponsorlarımız olmak üzere herkese teşekkür eder, bundan sonra CIO grup olarak bu tarz fiziki network, dostluk ve bilgilendirme etkinliklerimiz olacağını duyururuz.








Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.